Skillnaden mellan Laxolja och Omega-3

Vad är skillnaden mellan Laxolja och Omega-3 kapslar?

Vad är skillnaden mellan Laxolja och Omega-3 kapslar?

Skillnaden mellan Laxolja och Omega-3 är att:

Svenska DjurApotekets Laxolja är tillverkad från odlad lax i Norge och kommer i flytande form med en praktisk pump. Utöver EPA och DHA innehåller fiskoljan Omega-6 och Omega-9 fettsyror. Laxoljan passar hundar och katter i alla storlekar och är en riktig smakförhöjare för kräsna hundar och katter. Tänk på att en öppnad flaska håller sig fräsch i ca 3 månader.

Våra Omega-3 kapslar från Svenska DjurApoteket består av hela 55% Omega-3 fettsyror och innehåller viltfångad anjovis och sardin. Kapslarna är lätta att dosera ut och smaken av anjovis och sardin kan vara mycket omtyckt av våra fyrbenta vänner.

Välj det som passar din hund bäst.

Har din hund känslig mage skulle vi rekommendera Omega-3 kaplslar från Svenska DjurApoteket. Om din hund eller katt inte uppskattar kapslar går det utmärkt att klippa sönder dessa och ha ovanpå maten, det är även en riktig smakförhöjare. Omega-3 kapslar innehåller högkoncentrerat med omega-3 jämfört med Laxolja och är ett utmärkt val för de djur som inte tål lax.

Svenska DjurApotekets Laxolja kommer med pump och är smidig att dosera ut. Fiskoljan är en smakförhöjare och passar bra för de hundar och katter som är matkräsna. Laxoljan innehåller omega-6, omega-9 och omega-3 och kommer i två olika storlekar som är 500ml och 1 liter.

Vad är Laxolja och Omega-3 bra för?

Omega 3 är fleromättade fettsyror som innehåller många näringsämnen och har en positiv inverkan på flera viktiga aspekter för hälsan. Har din hund eller katt problem med mjällbildning, torr hud och klåda hos hund, torra trampdynor på vintern eller saknar glans och täthet i pälsen? Komplettera med Omega3. Fettsyran främjar huden, trampdynor, pälsen, klorna, mag-tarmhälsan, ögonhälsan, hjärt-kärlsystemet, immunsystemet och ledrörligheten.

I det här blogginlägget har du fått svar på: Skillnaden mellan Laxolja och Omega-3 .

Här kan du läsa mer om tillskottet Laxolja till din hund eller katt.
Här kan du läsa mer om tillskottet Omega-3 kapslar till din hund eller katt.

Kom ihåg att rådgöra med din veterinär innan du börjar ge nytt tillskott.

Vill du läsa mer om Omega3 som fodertillskott så kan du göra det via SLU stuide här. 

← Äldre inlägg Nyare inlägg →