Köpinformation och villkor (konsument)

Svenska DjurApotekets webshop levererar enbart inom Sverige, för övriga länder gå till www.europeanpetpharmacy.shop


Priser

Våra priser kan ändras av omständigheter som Svenska DjurApoteket inte råder över, till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. I alla priser ingår moms med 25 %. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck-, slutförsäljning och skrivfel. Vid felpris förbehåller vi oss rätten att stryka eventuell vara / ordern.


Faktura

Hos Svenska DjurApoteket kan du handla med faktura via Klarna. Se Klarna för villkor >


Kortbetalning

Du kan välja att betala med kreditkort via Klarna. När din betalning är genomförd och ordern lagd så får du en bekräftelse via e-post. Det tillkommer ingen extra avgift för betalning med betal- eller kreditkort.


Personnummer

I samband med din order använder Klarna ditt personnummer för att kontrollera din kreditstatus och din adress. 


Leverans och frakt

Vi levererar till alla adresser inom Sverige via vår samarbetspartner PostNord. Din beställning lämnar vårt lager inom 24-48 timmar, med undantag för helger och eventuell restnotering. Normal leveranstid för Posten är 1-2 arbetsdagar. Frakten är 39kr inom Sverige.


Ej uthämtade paket

Hämtar kunden inte ut paketet i tid returneras detta till Svenska DjurApoteket och kunden debiteras 150kr som ersättning för frakt, hantering och andra omkostnader.


Byte, ånger och returer

Du har full bytes-, ånger och returrätt 14 dagar efter att du fått produkten. Villkoret är förstås att du inte har använt produkten eller öppnat förpackningen och den ska vara i oskadat skick och ha alla etiketter kvar. Du betalar frakten för den återsända produkten, vi betalar frakten för ev. ny produkt. Återbetalning sker via Klarna.

Skicka paketet till:
Svenska DjurApoteket
Att: “RETUR”

Industrigatan 5
231 70 Anderslöv

Skicka alltid med ditt ordernummer samt anledning till retur i ditt returpaket.


Reservation för saldofel

Vi reserverar oss för att det ibland kan inträffa att en artikel som finns till försäljning i webbshoppen är slut i vårt lager och inte kan levereras. Du blir då kontaktad via mail med erbjudande om alternativ produkt. Kan vi inte erbjuda tillfredsställande alternativ så makulerar vi ordern via Klarna. Vi reserverar oss för fel pris i webbshoppen och vid eventuell lagd order med fel pris kan vi justera eller makulera produkten från lagd order.


Minderåriga

Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa.


Reklamation

Kontrollera alltid ditt paket med produkter så fort du mottagit dem. Om produkterna är skadade eller inte stämmer i antal, ring oss på kundtjänst på 0410-200 29 eller maila info@svenskadjurapoteket.se. Är det en transportskada så ska det anmälas till det postkontor som lämnade ut paketet.


Rabattkoder

Om du har en rabattkod så skriver du in den på kassasidan. Rabattkoder kan inte kombineras med varandra. Är man medlem i uppfödarklubben så kan rabattkoder inte utnyttjas.


Kundtjänst

Om du har några frågor eller funderingar runt ditt köp så når du oss vardagar 8-16 på telefon
0410-20029 eller på mejl info@svenskadjurapoteket.se.

Dessa villkor gäller privatpersoner och uppfödare som handlar via vår webshop. Återförsäljare och företag har seperat info.

Svenska DjurApoteket/Modin Trading AB
Industrigatan 5 – 231 70 Anderslöv – Tel: 0410-200 29 – E-mail: info@svenskadjurapoteket.se

Organisationsnr: 556966-6745