Störst i Norden på tillskott för hund


Vi på Svenska DjurApoteket erbjuder svensktillverkade kosttillskott av högsta kvalitet.Vår höga standard genomsyrar hela tillverkningsprocessen, och våra produkter görs i fabrik godkänd för humanproduktion. Att hitta rätt i tillskottsdjungeln är inte alltid enkelt. Därför finns vi alltid här för att hjälpa dig med rådgivning kring din hunds behov. Vi förstår att din hund är unik, och vi tror inte på en universalmetod för alla hundar. Med vår omfattande erfarenhet och med resultat på hundratusentals fyrfota vänner hjälper vi dig hitta det som passar din hund!

Lär känna oss!


Hur allt började…


Vi hade tidigare arbetat med kosttillskott för människor och samtidigt tränat hundar på elitnivå. Men något saknades: kvalitativa kosttillskott med riktigt hög andel aktiva ämnen till rimliga priser, som kunde gynna våra egna hundar.

Så 2009 tog vi saken i egna händer och skapade Svenska DjurApoteket. Varför? Därför att vi var trötta på kompromisser, på halvhjärtade löften och på tomma produkter. Vi ville ha resultat som var äkta och samtidigt omsorg som var uppriktig. Denna frustration blev bränsle till förändring.

Idag är vi störst i Norden på tillskott för hund och kan stolt säga att vi är inte bara en del av marknaden – vi har varit med och format den.

Kontakta oss

Har du frågor?


Ring oss

Vardagar 8.00 – 16.00
0410-200 29

Maila oss

Privatperson

Rådgivning, frågor om ditt paket och sponsringsförfrågningar
info@svenskadjurapoteket.se

Butik

Order- och fakturafrågor etc
order@svenskadjurapoteket.se

Sälj och utbildning
linda@svenskadjurapoteket.se

Marknadsföring och kommunikation
felicia@svenskadjurapoteket.se