Probiotika - tillskott för hundens mage.

Probiotika - tillskott för hundens mage.

Probiotika – tillskott för hundens mage.

Probiotika till hunden

Från Löst Bajs till Glada Tarmar: Probiotika och Mage-Tarm från Svenska DjurApoteket.

Hundens matsmältningssystem är känsligt och kan lätt påverkas av olika faktorer. Diarré hos hundar, problem med magen och löst bajs är vanliga bekymmer som många hundägare ställs inför. Svenska DjurApoteket har har tillskott som främjar hundens maghälsa – Probiotika och Mage-Tarm.

Diarré hos hund – En vanlig utmaning.

Diarré hos hundar är ett vanligt problem som kan uppstå av olika anledningar som dålig kost, stress eller fått i sig något olämpligt. Att se ens fyrbenta vän lida av löst bajs kan vara en oroande upplevelse för alla hundägare.

Probiotika till hunden – Främjar en balanserad tarmflora. 

Du kan främja maghälsan med hjälp av tillskottet Probiotika till hunden. Probiotika innehåller goda bakterier som främjar en balanserad tarmflora och stödjer en hälsosam matsmältning. Svenska DjurApotekets Probiotika har en hög dos av aktiva ämnen och kan användas när hunden har matsmältningsbesvär, diarré, förstoppning, stressig mage, ska genomgå ett foderskifte eller går igenom en antibiotikabehandling. Probiotika främjar din hunds matsmältning och en sund tarmflora.

Problem med magen hos hundar. Mage-Tarm främjar normal avföring.

Magen är en känslig del av hundens kropp och en viktig del för att hunden ska må bra. För att främja hundens matsmältning och avföring har Svenska DjurApoteket tagit fram Mage-Tarm.

Mage-Tarm är ett fodertillskott som främjar normalt bajs. Har hunden löst bajs som diarré kan du använda Mage-Tarm för att få bajset fastare. Om hundens bajs är trögt kan du använda Mage-Tarm för att få det mjukare och lättare för hunden att få ut.

Mage-Tarm är ett tillskott som utvecklat för att främja en normal avföring. Se alltid till att blanda med vatten för önskad effekt. .

Löst bajs hos hund – En indikation på obalans i magen

Att hantera diarré hos hundar, problem med magen och löst bajs kan vara utmanande. Du kan främja en god tarmhälsa och normal avföring med tillskott från Svenska DjurApoteket. Probiotika till hunden är en av våra bästsäljare.

Svenska DjurApoteket erbjuder ett brett utbud av tillskott som Probiotika och Mage-Tarm.  Din hunds mage kommer att tacka dig!

← Äldre inlägg Nyare inlägg →