Energi till hund

Energi till hund

Energi för hunden

För snabb energi och återhämtning för den aktiva hunden.

Ge din hund energi med rätt kosttillskott som Power, Sport och Pro-X. Att säkerställa din hunds välbefinnande är avgörande för alla hundägare. Precis som vi människor behöver våra hundar rätt näring för att hålla sig i toppform och kunna prestera vid träning och tävling. Svenska DjurApoteket har kosttillskott för hundar som ger extra energi, återhämtning och muskeluppbyggnad.

Kosttillskott för energi till hunden

När det gäller att ge din hund extra energi finns kosttillskottet Power. Power fungerar som en boost före och mellan träning, tävling, vandring eller när din hund behöver lite extra energi. Kosttillskottet utmärker sig genom att leverera en kraftfull energikälla från svart soldatfluga. Svart soldatfluga har många positiva egenskaper, såsom att vara skonsam mot magen. Vi har baserat Power på fett istället för kolhydrater, vilket ger snabb energi till kroppen och hjärnan. Genom noggrant utvalda ingredienser kan du vara säker på att din hund får den nödvändiga kraften och näringen för att prestera på optimal nivå.

Power - snabb energi till hundar:

1. Ultimat energiboost: Power erbjuder en verklig energikick för aktiva hundar, designad för att ge din hund den extra skjuts den behöver för att prestera på topp.
2. Innehåller svart soldatfluga: Svart soldatfluga har många positiva egenskaper. God smältbarhet av protein anses vara över 80%, och proteinet i svart soldatfluga är i genomsnitt runt 85%. Främjar antioxidantaktivitet och tarmhälsa. Svart soldatfluga är också näringsrik och innehåller gott om protein, essentiella aminosyror och fördelaktiga fettsyror. Insektprotein är dessutom en hållbar proteinkälla som kräver betydligt mindre resurser jämfört med andra mer traditionella proteinkällor.
3. Säker och näringsrik: Med fokus på kvalitet och naturliga ingredienser.

Pro-x - kosttillskott för muskeluppbyggnad till hunden:

Pro-X, ett mångsidigt proteinpulver, är idealiskt för både unga hundar och vuxna hundar som är aktiva och tränar hårt. Det främjar muskeluppbyggnad och ger ökad energi, prestation och uthållighet. Dess snabba resultat och lätta absorption gör det perfekt för alla hundar som behöver en extra boost. Tillskottet är baserat på svart soldatfluga.

1. Bygga mer muskler: Perfekt för hundar som behöver bygga mer muskelmassa.
2. Hårdare träning: Ger din hund möjlighet att träna hårdare och längre.

Sport - kosttillskott för återhämtning till hunden:

Upptäck Svenska DjurApotekets Sport: Den ultimata återhämtningsmixen för hårt arbetande hundar. Svenska DjurApotekets Sport är en unik blandning av MSM, vitamin C och aminosyror som är skapad för att främja snabbare återhämtning efter träning för dina hårt arbetande hundar. Denna speciella formulering är utformad för att stödja musklerna och minska återhämtningsperioden efter intensiv fysisk aktivitet. Används under en längre tid och ger effekt efter cirka 30 dagar, jämfört med Pro-X som ger effekt omedelbart.

Skillnaden mellan Pro-X och Sport.

- Pro-X: Ger effekt omedelbart. Proteinpulver som främjar muskeluppbyggnad.
- Sport: Ger effekt efter cirka 30 dagar, snabbare återhämtningsprocess.

Pro-X och Sport är två kosttillskott du kan kombinera för aktiva hundar för att vara säker på att du ger hunden de byggstenar som behövs för att öka muskelmassan och ge en ordentlig återhämtning.

Nyare inlägg →